• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Savremen život nezamisliv bez telefonije"

Ministar saobraćaja i veza RS ocijenio da je "Telekom Srpske" značajno doprinio razvoju tržišta telekomunikacija na našem prostoru

 "Savremen život nezamisliv bez telefonije" Izvor: MONDO

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je Međunarodni dan telekomunikacija i istakao da je unapređenje telekomunikacionih usluga od izuzetnog značaja, imajući u vidu da je savremeni život nezamisliv bez telefonije i interneta.

Čubrilović je naglasio da je "Telekom Srpske", poslije uspješne privatizacije, značajno doprinio razvoju tržišta telekomunikacija na našem prostoru.

On je dodao da "Telekom Srpske", uz još nekoliko privatnih kompanija koje se bave ovom oblašću, doprinosi razvoju telekomunikacione tehnologije u ovom dijelu Evrope, saopšteno je iz resornog ministarstva.

Čubrilović je naveo da je svrha obilježavanja Međunarodnog dana telekomunikacija u svijetu podizanje svijesti o mogućnostima informacionih i telekomunikacionih tehnologija.

U svijetu se danas obilježava Dan telekomunikacija i informacionog društva, na godišnjicu potpisivanja prve međunarodne telegrafske konvencije 1865. godine.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE