• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Deklaracijom protiv nepotizma

Glavni odbor PDP usvojio je danas Deklaraciju o borbi protiv nepotizma i donio odluku da se za naredne izbore priprema u tri pravca.

 PDP: Deklaracijom protiv nepotizma Izvor: MONDO

To su ekonomska politika, borba protiv korupcije i kriminala i široki spektar socijalnih pitanja.

Generalni sekretar PDP-a Igor Crnadak rekao je poslije sjednice Glavnog odbora stranke u Bijeljini da se problemu kriminala i korupcije mora posvetiti velika pažnja.

Crnadak je na konferenciji za novinare rekao da Glavni odbor partije djeluje jedinstveno i da, kao i ranije, s punom saglasnošću donosi odluke.

On je izjavio da PDP daje značajnu podršku odboru u Bijeljini zbog uspjeha na prethodnim izborima, te da očekuje da će nastaviti da radi istim tempom i podiže podršku na još viši nivo.

Lider PDP-a Mladen Ivanić rekao je poslije sjednice Glavnog odbora da u Srpskoj sada postoji političko jedinstvo opozicije, koja će na predstojećim izborima predložiti po jednog kandidata za predsjednika i za člana Predsjedništva BiH.

Ivanić je naveo da je to najveći stepen jedinstva, ali da je za sada rano govoriti o listama, jer će to zavisiti od Izbornog zakona.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Bijeljina Slaviša Marković rekao je novinarima da su prethodni izbori pokazali da se u kampanju mora krenuti na vrijeme, zbog čega PDP kreće u kampanju za predstojeće parlamentarne izbore više od godinu prije raspisivanja izbora.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE