• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirčić: Narod nije umoran od protesta

Potpredsednik SRS Milorad Mirčić je izjavio da tvrdnja Velimira Ilića da je "narod umoran od protesta" neće uticati na najavljene proteste.

 Mirčić: Narod nije umoran od protesta Izvor: MONDO

Potpredsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Milorad Mirčić okarakterisao je tvrdnju Velimira Ilića da je "narod umoran od protesta" kao lični stav lidera Nove Srbije, koji neće uticati na najavljene ulične proteste, u organizaciji SRS.

"Ovde se ne radi o nezadovoljstvu radikala, već o nezadovoljstvu većeg dela Srbije. A, SRS samo želi da artikuliše to nezadovoljstvo", rekao je Mirčić i intervjuu današnjem novosadskom "Dnevniku".

Prema mišljenju Mirčića, distanciranje "narodnjaka" od učešća u protestima neće bitnije uticati na njihov tok, jer o tome da li je vreme za demonstraciji ili nije odlučuju građani, a ne stranke i pojedinci.

"U pitanju su trenutne procena DSS-a i NS, koje ne moraju biti konačne. Tek će razvoj događaja pokazati da li će uopšte doći do okupljanja opozicije, kako bi se srušio aktuelni režim", rekao je Mirčić.

On je ponovio da su radikali spremni da odblokiraju rad Skupštine Srbije pod uslovom da se poštuju Poslovnik i ono što nameće realan život.

"Ključ cele opstrukcije rada parlamenta upravo je u energetskom sporazumu. Jer, odlaganje sednice Skupštine u osnovi ima upravo odlaganje potpisivanja sporazuma s Rusijom. Ali, kako je Srbija postala zemlja apsurda, vlast optužuje opoziciju da je za to kriva", kazao je Mirčić.

(www.mtsmomdo.com/Tanjug)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE