• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najavljen porast dnevne temeprature

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra se očekuje umjereno oblačno vrijeme sa više sunčanih perioda i uz porast dnevne temeprature.

 Najavljen porast dnevne temeprature Izvor: MONDO

Jutro će biti manje hladno, ali i dalje sa mrazom izraženijim na istoku i jugoistoku. Magla se očekuje duž rijeka i po kotlinama, navodi se na sajtu Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do tri, u centralnim, istočnim i jugoistočnim predjelima od minus pet do minus dva, na jugu oko četiri stepena Celzijusova.

Najviša dnevna temperatura od pet do 10, na jugu od 13 do 15, a u mjestima sa dužim zadržavanjem magle do tri stepena Celzijusova.

U Srpskoj i FBiH više oblačnosti danas ima na jugu i na zapadu, dok je u ostalim krajevima pretežno sunčano, navodi se na sajtu Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Goražde minus tri, Bjelašnica minus jedan, Srebrenica i Zenica dva, Bijeljina, Drvar, Sarajevo i Sokolac četiri, Doboj, Ivan-sedlo i Prijedor pet, Gradačac i Zvornik šest, Sanski Most sedam, Mostar i Tuzla osam, Livno devet, Banjaluka, Stolac, Trebinje i Čapljina 10, Bugojno 11, Bihać 12 i Neum 13 stepeni Celzijusovih.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE