• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vlada krpi budžet preko poljoprivrednika"

Udruženje poljoprivrednika optužilo premijera FBiH i ministra finansija da su "stvorili rupu u budžetu od preko 100 miliona KM".

 "Vlada krpi budžet preko poljoprivrednika" Izvor: MONDO

Udruženje poljoprivrednika u BiH optužilo je premijera Federacije BiH (FBiH) Nermina Nikšića i federalnog ministra finansija Antu Krajinu da su "svojom politikom stvorili rupu u budžetu od preko 100 miliona KM koju žele krpiti preko leđa poljoprivrednika".
Iz Udruženja je saopšteno da Nikšić i njegovi saradnici povlače "očajničke poteze" u pokušaju diskreditovanja Udruženja poljoprivrednika u BiH i njegovog predsjednika Mire Pejića.

"Zloupotreba ovlaštenja i iznošenje podataka u javnost, pozivajući se na inspekcijski nadzor, predstavlja dno dna profesionalnog ophođenja, posebno kada se u javnosti na ovakav način u očaju iznose neistine s ciljem diskreditovanja Pejića", smatraju u Udruženju.

U saopštenju se navodi da je očigledno riječ o pokušaju manipulacije poljoprivrednicima, da bi se njihova pažnja skrenula sa stvarnih problema.

Pejić je poručio da nema šta da krije, da su dobrodošle sve kontrole, te da ga ne može zaplašiti, ni ućutkati iznošenje neistina u javnosti i pokušaji njegovog medijskog linča.

Grupa poljoprivrednika u srijedu, 11. decembra, zasula je jajima zgradu Vlade FBiH u Sarajevu, nezadovoljna isplatom podsticaja za 2013. i protestujući zbog inspekcijskog nadzora nad preduzećem predsjednika Udruženja poljoprivrednika u BiH Mire Pejića, kojeg je zatražio premijer FBiH Nermin Nikšić.

(Srna, Foto: Ilustracija)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE