• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Velika ulaganja u Bijeljinu

Vlast SNSD-a je više uložila u Bijeljinu nego u Banjaluku, izjavio predsjednik SNSD-a Milorad Dodik

 Dodik: Velika ulaganja u Bijeljinu Izvor: MONDO

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je danas u Bijeljini da je republička vlast koju vodi ova stranka tvorac moderne Republike Srpske i moderne Bijeljine, u koju je vlast SNSD-a uložila 220 miliona KM.

"Vlast SNSD-a je više uložila u Bijeljinu nego u Banjaluku. U sve velike projekte razvoja i podsticaje poljoprivrede u Bijeljini republička vlast je uložila koliko iznose četiri gradska budžeta", rekao je Dodik novinarima nakon zasjedanja gradske konferencije SNSD-a u Bijeljini.

Dodik je najavio da će razvoj Bijeljine i dobrobit njenih građana i dalje biti u fokusu republičke vlasti, bez obzira na pokušaje vlasti SDS-a u gradu da inscenira probleme i usložni tu saradnju.

Jedan od budućih globalnih projekata koje je najavio je projektovanje i izgradnja autoputa od Banjaluke do Bijeljine, što će doprinijeti otvaranju grada i njegovom daljem razvoju.

"Mi smo, na neki način pomogli da se gradska vlast u Bijeljini održi, jer smo velikim ulaganjima dizali standard ovoga grada, činimo to i danas i činićemo i dalje, zbog naših građana i zbog aktivnosti SNSDa- u Bijeljini koji se zalaže za velike i važne projekte u svim oblastima života", rekao je Dodik.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD Bijeljina Miroslav Milovanović najavio je danas da će naredne godine biti održani unutarstranački izbori u gradskoj organizaciji stranke, bez obzira na izborni rezultat.

"Iduće godine, nakon opštih izbora, a bez obzira na izborne rezultate idemo u unutarstranačke izbore da bismo ojačali SNSD u ovom gradu", rekao je Milovanović nakon druge gradske konferencije SNSD-a u Bijeljini.

Milovanović je na konferenciji za novinare istakao da je SNSD ubijeđen u izbornu pobjedu na predstojećim izborima.

Na gradskoj konferenciji SNSD-a u Bijeljini danas razmatrana aktuelna politička situacija u Republici Srpskoj i BiH, sa naglaskom na grad Bijeljinu. Sjednica je bila zatvorena za javnost.

Teme zasjedanja su bile uporedni prikaz budžetskih izdvajanja 2001-2005. i 2006-2013. godine, kao i analiza izbornih rezultata 2008-2010-2012. godine, izvještaj o radu ovog odbora od Izborne gradske konferencije do kraja 2013. godine, kao i usvajanje okvirnog plana rada za 2014. godinu.

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE