• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorović: Nikolić neće na štetu SRS

Dragan Todorović izjavio da mu je Tomislav Nikolić rekao da se nije sastajao sa Tadićem, već da je sa njim pričao telefonom.

 Todorović: Nikolić neće na štetu SRS Izvor: MONDO

Novi šef poslaničkog kluba Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović izjavio je da mu je Tomislav Nikolić rekao da se nije sastajao sa Borisom Tadićem, već da je sa predsednikom Srbije i Demokratske stranke razgovarao telefonom.

Todorović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da atmosfera na sastanku poslaničke grupe SRS nije bila uobičajena, s obzirom na to koji je razlog zbog kojeg je bila zakazana, ali da je prisustvo Tomislava Nikolića bilo izuzetno značajno i dobro za stranku.

"Iskreno verujem da je Tomislav Nikolić član SRS ne od juče, već od početka i da neće uraditi ništa što bi na bilo koji način štetilo SRS. Ubeđen sam da će postupiti u skladu sa interesima SRS", rekao je Todorović.

On je rekao da je na poslaničkom klubu odlučeno da se ne glasa za Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP), da podrže energetski sporazum sa Rusijomn, a da će u međuvremenu odlučiti o ostalim tačkama dnevnog reda.

"Nećemo biti u sali kada se bude glasalo za SSP", kazao je on.

Todorović je rekao da Nikolić ostaje poslanik SRS i da po tom pitanju nema nikakve dileme, kao i da odluka svakog organa SRS obavezuje sve članove stranke kada je u pitanju glasanje u Skupštini Srbije.

Upitan da li postoji mogućnost da Nikoliću oduzmu mandat ako glasa za SSP, Todorović je rekao da neće da odgovara na takva pitanja i naveo da SRS deluje u skladu sa statutom, programom i politikom.

Nikolić je na sastanku poslaničke grupe rekao sve što je imao u vezi sa dešavanjima SRS, kazao je Todorović.

On je rekao da ga je za šefa poslaničke grupe predložio Vojislav Šešelj i da je protiv njega bio jedan glas, a da je jedinstveno prihvaćeno da njegova zamenica bude Gordana Pop Lazić.

Povodom navoda o pretnjama Nikoliću i njegovom porodici, Todorović je rekao da o tome ništa ne zna i da sumnja da je to istina i da je to jedan od pokušaja da se nanese šteta SRS, što je već korišćeno.

Generlanik sekretar SRS Aleksandar Vučić nije prisustovao sastanku, jer nije poslanik, kazao je Todorović i naveo da Šešelj nije danas razgovarao sa njima.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE