• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorović: Svi Tomini lete iz SRS

Šef posalničke grupe SRS Dragan Todorović siguran je da će poslanici koji su se pridružili Nikoliću biti isključeni iz stranke, jer su je "izdali".

 Todorović: Svi Tomini lete iz SRS Izvor: MONDO

Šef posalničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) Dragan Todorović izjavio je da je siguran da će poslanici te stranke koji su se pridružili Tomislavu Nikoliću biti isključeni iz stranke, jer su je "izdali".

Todorović je novinarima u Skupštini Srbije rekao da će se Centralna otažbinska uprava sastati u naredni petak, posle Izvršnog odbora stranke, na čijem će dnevnom redu biti disciplinska odgovornost onih poslanika koji su "izdali SRS".

On je ocenio da je to jedan od najtežih disciplinskih prekršaja.

Todorović je rekao i da će, u skladu sa Ustavom i zakonom, SRS zatražiti da poslanici koji su prešli u klub "Napred Srbijo", vrate stranci mandate.

"Oni se tretiraju kao izdajnici, a njihov status biće rešen kada budu zasedali nadležni organi SRS-a", rekao je Todorović.

On je dodao da su pojedini opštinski odbori već iz SRS-a isključili poslanike koji su pristupili novom poslaničkom klubu.

Todorović je najavio i da će danas u 18 sati biti sednica Predsedničkog kolegijuma SRS-a, a da se o održavanju Kongresa stranke još nije odlučivalo.

On je rekao da je razgovarao sa liderom stranke koji je u Haškom tribunalu Vojislavom Šešeljom koji je, kako je naveo, u velikoj meri predvideo šta će se događati u SRS.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE