• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikoliću žao što nije glasao za "istorijski" SSP

Nikolić je rekao da poslanici grupe "Napred Srbijo" nisu glasali za SSP jer nisu hteli da se kaže da su napustili SRS zbog glasanja o tome.

 Nikoliću žao što nije glasao za "istorijski" SSP Izvor: MONDO

Šef poslaničke grupe "Napred Srbijo" Tomislav Nikolić ocenio je kao "istorijski dan za Srbiju" ratifikaciju Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju (SSP), kao i energetskog sporazuma sa Rusijom.

"Iako je trebalo da glasamo za SSP, pošto je usklađen sa željama SRS, poštovali smo odluku SRS da se ne glasa. SSP je prošao i bez nas i to je bio istorijski dan za Srbiju, kao i ratifikovanje energetskog sporazuma", rekao je Nikolić novinarima u parlamentu.

Nikolić je rekao da poslanici grupe "Napred Srbijo" nisu glasali za SSP jer nisu hteli da se kaže da su napustili SRS zbog glasanja o tome.

Amandaman Tomislava Nikolića kojim se precizira da je Kosovo deo Srbije postao sastavni deo Zakona o ratifikaciji SSP-a.

Nikolić je rekao da nema na čemu da sarađuje sa vlasti, ali da će ubuduće podržati svaki zakon ukoliko budu usvajani amandmani te poslaničke grupe.

On je rekao da će ponuditi saradnju Demokratskoj stranci Srbije i Novoj Srbiji jer su "sudbinski vezani" i jer su opozicija koja je "sposobna da sruši i pobedi vlast". Nikolić je dodao da ne vidi mogućnost saradnje sa onima koji bi ih eventalno isključili iz SRS.

Tomislav Nikolić je najavio da će opstruisati rad parlamenta ukoliko ne stigne izveštaj MUP-a o dešavanjima na mitingu SRS 29. jula, ili ne bude saopšten precizan rok kada će biti dostavljen.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE