• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan se predomislio, Tomi ostalo 18

Poslanik iz Odžaka u ponedeljak pristupio poslaničkom klubu Tomislava Nikolića, a u utorak "shvatio da je pogrešio".

 Jedan se predomislio, Tomi ostalo 18 Izvor: MONDO

Dobrislav Prelić iz Odžaka, koji je pristupio Poslaničkom klubu Tomislava Nikolića "Napred Srbijo", izjavio je da je pogrešio i vratio je mandat Srpskoj radikalnoj stranci (SRS).

Prelić je na konferenciji za novinare u sedištu SRS rekao da je u poslanički klub Tomislava Nikolića "Napred Srbijo" prešao zbog "političkog neiskustva".

On je kazao da ga Nikolić juče pozvao u podne u kancelariju i da je bio vrlo uzbuđen zbog toga što treba da razgovara sa Nikolićem i da je to za njega bila čast.

Prema Prelićevim rečima, Nikolić mu je objasnio da novi poslanički klub ostaje u okviru SRS i da će imati istu ideologiju.

"Međutim, danas sam shvatio da je sve to nemoguće i da sam napravio grešku i odlučio sam da vratim mandat, a na stranačkim organima je sada da odluče šta će da urade sa mojom ostavkom", rekao je Prelić.

On se izvinio članovima SRS "zbog greške koju je učinio zbog političkog neiskustva i svog nepromišljenog gesta". Istakao je da postoji samo jedan SRS i jedna ideologija - Šešeljeva ideologija.

Prelić je rekao i da Tomislav Nikolić nije vršio pritisak na njega da pređe u novi poslanički klub, a isto tako niko iz SRS nije vršio pritisak na njega da vrati mandat.

Potpredsednik SRS Dragan Todorović je poručio i drugim poslanicima koji su otišli kod Nikolića da mogu da se vrate u SRS i da neće snositi nikakve posledice zbog odlaska u "Napred Srbijo".

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE