• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Todorović: Ne pomišljam da bi Vučić napustio SRS

Šef poslaničke grupe SRS Dragan Todorović izjavio je da ni ne razmišlja o tome da bi generalni sekretar Aleksandar Vučić mogao da napusti SRS.

 Todorović: Ne pomišljam da bi Vučić napustio SRS Izvor: MONDO

"Ne znam odakle vam ta ideja", rekao je Todorović na vanrednoj konferenciji za novinare i dodao da Vučić večeras neće prisustvovati Predsedničkom kolegijumu jer ide na put.

Na pitanje da li je razgovarao sa Vučićem, Todorović je rekao da je sa njim razgovarao na sastanku tima za odbranu lidera radikala i haškog optuženika Vojislava Šešselja i naveo da o zbivanjima povodom poteza Tomislava Nikolića nisu mnogo razgovarali.

Na pitanje da li će biti zamenik predsednika SRS, Todorović je rekao da o tome odlučuje Kongres koji se sastaje svake četvrte godine.

Todorović je rekao da Predsednički kolegujum SRS večeras neće i ne može da raspravlja o isključenjima iz stranke već da to rade drugi organi.

"Ako je u opštinskom odboru, o njegovom izbacivanju odlučuje taj organ, ako je u Izvršnom odboru onda o tome odlučuje Izvršni odbor, a ako je u Centralnoj otadžbinskoj upravi, onda o tome odlučuje centralna otadžbuinska uprava", rekao je Todorović.

Prema njegovim rečima, dnevni red večerašnjeg Predsedničkog kolegijuma koji će početi u prostorijama SRS u Zemunu u 18.00 biće onaj koji bude predložio Vojislav Šešelj.

Povodom navoda o pretnjama Tomoslavu Nikolić koji je juče osnovao svoj poslaničcki klub "Napred Srbijo", Todorović je rekao da ako pretnje postoje, to je na MUP-u i podsetio da je ministar policije Ivica Dačić ponudio Nikoliću zaštitu, a da je Nikolić to odbio.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE