• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučić: Ne podržavam Tomu

Beogradski mediji navode da je Aleksandar Vučić rešio da se prikloni grupi Tomislava Nikolića. On to demantuje.

 Vučić: Ne podržavam Tomu Izvor: MONDO

"Ne podržavam Tomu Nikolića, niti bilo kakve frakcije. Za mene postoji samo jedna, moja Srpska radikalna stranka. Kada budem konkretno odlučio za koga ću se opredeliti, konkretno ću o tome i da govorim, ali kasnije", rekao je generalni sekretar Srpske radikalne stranke aleksandar Vučić u izjavi za "Alo" i demantovao pisanje beogradskih medija da se priklonio struji Tomislava Nikolića.

"Večetrnje novosti" su, pozivajući se na "dobro obaveštene izvore" objavile da je Vučić "zauzeo" Tominu stranu.

Kako prenosi list, Vučić je ovako "prelomio" jer je procenio da ne bi imao političku perspektivu u "šešeljevskom stroju", pod čvrstom komandom lidera koji je u Hagu.

Kako navode "Novosti" Vučić je već neko vreme nije zadovoljan taktičkim potezima koje Šešelj povlači, a posebno ne poslednjim kadrovskim rešenjima i isticanjem u prvi plan ljudi koji su po partijskom činu, stažu i angažmanu mnogo "tanji" od njega.

Vučić nije ni na predsedničkom kolegijumu prošlog petka, kada je došlo do definitivne podele između kumova Šešelja i Tome, hteo da stane uz predsednika koji je iz Sheveningena telefonski vodio sednicu, a odbio je i da po Šešeljevom diktatu sroči saopštenje o Nikolićevoj ostavci.

Posle javnog poziva Tomislava Nikolića da se odluči između njega i Dragana Todorovića, na pitanje novinara "Novosti" šta je odlučio Vučić je samo kratko odgovorio "Ne bih da se izjašnjavam".

U prvi mah se činilo da će Vučić ostati u Šešeljevom bloku jer je u ponedeljak prisustvovao sednici poslaničkog kluba koji vodi Todorović, tvrde "Novosti" i dodaju da je to protumačeno kao da je zauzeo stranu, iako se on sam nije izjašnjavao.

Spekulisalo se i da je cena njegovog ostanka u Šešeljevoj grupi da on zauzme mesto zamenika predsednika SRS, navode "Novosti".

(MONDO)



(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE