• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikolić: Očekujem izbacivanje iz stranke

Tomislav Nikolić odbacio je kao neosnovane razloge zbog kojih je Predsednički kolegijum SRS najavio disciplinski postpak protiv njega.

 Nikolić: Očekujem izbacivanje iz stranke Izvor: MONDO

Bivši zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić odbacio je kao neosnovane razloge zbog kojih je Predsednički kolegijum SRS najavio pokretanje disciplinskog postupka protiv njega.

On je rekao da tom odlukom nije iznenađen i da očekuje da na Centralnoj otadžbinskoj upravi u petak bude isključen iz stranke.

Nikolić je izjavio da je Predsednički kolegijum, donoseći takvu odluku, "ispunio nalog iz Haga" (predsednika stranke Vojislava Šešelja) da se u stranci ne otvara nikakav proces koji bi omogućio članovima da se opredeljuju.

Komentarišući obrazloženje za pokretanje disciplinskog postupka, on je rekao da je smešno da ga optužuju da je izneverio ideologiju i program stranke.

"Ja sam stvarao tu ideologiju i taj program", istakao je Nikolić.

Predsednički kolegijum SRS saopštio je da je doneo odluku da se na Centralnoj otadžbinskoj upravi pokrene disciplinski postupak protiv protiv Tomislava Nikolića i ostalih članova uprave koji su prešli u novoformirani poslanički klub "Napred Srbijo".

Postupak će, kako je saopšteno iz SRS, biti pokrenut protiv onih članova uprave "koji su učestvovali u aktivnostima i zastupali u javnosti stavove koji su suprotni programu, politici i ugledu stranke".

Protiv Nikolića, kako je najavljeno, biće pokrenut postupak i zbog neovlašćanog iznošenja stranačke dokumentacije iz arhive, a protiv svih ostalih koji nisu članovi uprave postupak će biti vođen pred nadležnim stranačkim organima.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE