• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Han Pijesak: Nova žrtva Pande

Stravičan zločin u Han Pijesku: Žena ubijena i zakopana!

 Han Pijesak: Nova žrtva Pande Izvor: MONDO

Milanko Kovačević zvani Panda iz mjesta Han Kram priznao je u utorak da je hladnokrvno ubio Svjetlanu Kojić (41) iz Han Pijeska, radnicu tehničke službe u vlaseničkoj "Elektrodistribuciji" , čiji je nestanak prijavljen u ponedjeljak, a tijelo pronađeno dan kasnije.

Portparol Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je za Srnu da sve indicije ukazuju da je Kovačević počinilac ovog krivičnog djela.

Kovačević, koji je i ranije osuđivan zbog pokušaja silovanja, predat je nadležnom tužilaštvu.
Tijelo Svjetlane Kojić (41) zvane Ceca, nađeno je u utorak u blizini mjesta Čađavica kod Han Pijeska.
Mediji u RS prenose da je Kojićeva posljednji put viđena kako po izlasku s posla u "Elektrodistribuciji" u Vlasenici ulazi u automobil nepoznatih registarskih tablica.

Panda je, prema saznanjima "EuroBlica", prije nekoliko godina u mjestu Ravna Romanija takođe stao automobilom i povezao jednu ženu, a onda ju je pretukao i silovao, zbog čega je osuđen.

Policija još nije potvrdila da li je i Kojićeva prije ubistva silovana, što će, kako su saopštili, pokazati dalja istraga.

Svjetlanino tijelo, prema saopštenju policije, bilo sakriveno na sedmom kilometru puta od Han Pijeska prema Vlasenici, u šipražju, nedaleko od devastirane vikend kuće koja je poznata kao Pavina vikendica.

Prema saznanjima "EuroBlica", policija je odmah nakon prijave Svjetlaninog nestanka, zajedno sa šumarima, vatrogascima i Svjetlaninim kolegama s posla, krenula u opsežnu potragu, a tokom jutra nađena je prvo Svjetlanina torba, zatim mobilni telefon, a kasnije i tijelo.

Prema izvorima "EuroBlica", prizor je bio stravičan i tijelo nesrećne žene, koje je bilo prekriveno zemljom, granjem i lišćem, nađeno je obliveno krvlju.

Pretpostavlja se da je ubijena tupim predmetom i da je ubica htio da zakopa tijelo i prikrije zločin.

Od Svjetlanininih kolega list saznaje da je ona svakodnevno putovala na relaciji Vlasenica - Han Pijesak, gdje je živjela.

"Rijetko je stopirala jer je na posao obično išla s nekim od kolega. Tako je trebalo da bude i kobnog dana, ali su kolege s kojima je planirala da se vrati kući poslije posla otišle na poslovni ručak, što je ona odbila pravdajući se da žuri kući, gdje je čekaju djeca", rekao je za list jedan od Svjetlaninih kolega.

Odbivši ručak, Svjetlana je, navodno, izašla na put, gdje je, prema nezvaničnih informacijama, stopirala jedan automobil i od tada joj se gubi svaki trag.

Svjetlanin suprug Goran oko 17.30 časova policiji u Han Pijesku prijavio je njen nestanak, a oko 20.20 časova. To je učinio i Svjetlanin brat.

Svjetlana je imala dvoje maloljetne djece - sina i ćerku.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE