• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sahranjena dvojica srpskih boraca

Na groblju u Fakovićima sahranjen je Ognjen Marković, rođen 1950., a na vojničkom groblju u Bratuncu sahranjen je Radojko Cvijić, rođen 1975...

 Sahranjena dvojica srpskih boraca Izvor: MONDO

Na vojničkom groblju u Bratuncu i porodičnom groblju u bratunačkom selu Fakovići u subotu su sahranjena dvojica srpskih boraca koji su nestali tokom proteklog rata, a čiji su posmrtni ostaci nedavno identifikovani putem DNK analize.

U prisustvu rodbine, komšija i predstanika Boračke organizacije i Organizacije porodica poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila opštine Bratunac na groblju u Fakovićima sahranjen je Ognjen Marković, rođen 1950. godine, koji je nestao 8. juna 1992. godine u srebreničkom selu Potkorijen, a čiji su posmrtni ostaci nedavno identifikovani u Banjaluci putem DNK analize.

Na vojničkom groblju u Bratuncu, u prisustvu porodice, prijatelja, te predstavnika Boračke organizacije i Organizacije poginulih i zarobljenih boraca i nestalih civila, sahranjen je Radojko Cvijić, rođen 1975. godine, koji je nestao 20. jula 1995. godine na Treskavici, a čiji su posmrtni ostaci prije nekoliko dana identifikovani putem DNK analize.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE