• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pojačane mjere bezbjednosti na BiH granici

Kontrola prelaska granice BiH je pojačana, a Granična policija BiH je u stalnom kontaktu s akolegama iz Hrvatske...

 Pojačane mjere bezbjednosti na BiH granici Izvor: MONDO

Granična policija BiH preduzela je pojačane mjere nadzora i kontrole prelaska državne granice i spremna je da pruži kolegama iz Hrvatske svu potrebnu pomoć u istrazi ubistva suvlasnika lista "Nacional" novinara Ive Pukaniće i šefa marketinga ovog lista Nike Franjića, izjavio je Srni šef Kabineta direktora Granične policije BiH Radiša Samardžija.

"Granična policija BiH u stalnom je kontaku sa kolegama iz Hrvatske, sa kojima ima dobru saradnju. Odnedavno imamo i mješovite patrole na granice u okviru protokola koji smo ranije potpisali. Saradnja je svakodnevna i spremni smo da im izađemo u susret kad god to možemo, kao i oni nama", rekao je Samardžija.

Policija Republike Srpske (RS) pretresla je dvije lokacije na području opštine Doboj, koje je koristio Željko Milovanović i pronašla više predmeta koji ukazuju da je Milovanović učestvovao u ubistvu suvlasnika lista "Nacional" novinara Ive Pukanića i šefa marketinga ovog lista Nike Franjića.

Šef Odjeljenja za istrage i bezbjednost Specijalnog tužilaštva Republike Srpske /RS/ Darko Ilić rekao je ranije danas novinarima da policija nije mogla da uhapsi Milovanovića, jer se on za vrijeme jučerašnjih pretresa nije nalazio na pomenutim lokacijama.

Ilić je rekao da je, prema informacijama policije, Milovanović juče do 18.00 časova boravio na području Doboja, te dodao da se za njim nastavlja intenzivna potraga u saradnji sa okolnim državama.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE