• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skupština o autoputu Gradiška-Banjaluka

U toku je sjednica Narodne skupštine na kojoj će biti razmatrana informacija o izgradnji autoputa Gradiška-Banjaluka.

 Skupština o autoputu Gradiška-Banjaluka Izvor: MONDO

Takodje, poslanici će razmatrati izvještaj skupštinskog Odbora za reviziju o razmatranju izvještaja Glavne službe za reviziju javnog sektora RS o reviziji finansijskih izvještaja JP "Putevi RS" za period od 1. januara do 31.decembra 2006. godine.

Pred poslanicima trebalo bi da se nađe i izvještaj skupštinskog Odbora za reviziju o razmatranju izvještaja Glavne službe za reviziju javnog sektora RS o reviziji finansijskih izvještaja Službe predsjednika Republike Srpske za period od 1.januara do 31.decembra 2007. godine.

Po hitnom postupku biće razmatrani Prijedlog rebalansa Budžeta RS za 2008. godinu, Prijelog zakona o vraćanju oduzete imovine i obeštećenju, Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o eksproprijaciji, te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o premjeru i katastru nepokretnosti.

Pred poslanicima bi trebalo da se nađu i Prijedlog zakona o porezu na nepokretnosti, Prijedlog zakona o ekonomsko-socijalnom savjetu, Prijedlog zakona o štrajku, Prijedlog zakona o prevozu u drumskom saobraćaju RS i Prijedlog zakona o elektronskom dokumentu.

Očekuje se rasprava i o prijedlozima zakona o igrama na sreću, o zaštiti i dobrobiti životinja, o izmjenama i dopunama Zakona o objavljivanju zakona i drugih propisa RS, te Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o protivgradnoj zaštiti.

Narodna slupština razmatraće i nacrte zakona o računovodstvu i reviziji, o zdravstvenoj zaštiti, o nasljeđivanju, o poštanskim uslugama, o hemikalijama, o izmjenama i dopunama Zakona o prekršajima RS, te o izmjenama i dopunama Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji, osposobljavanju i zapošljavanju invalida.

Poslanici će razmatrati izvještaj o realizaciji Strategije razvoja malih i srednjih preduzeća u RS za period od 2006. 2010. godine, Prijedlog strategije razvoja sporta u RS u periodu od 2008. do 2012. godine, izvještaj Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća o radu za prvo polugodište 2008. godine, te izvještaj Visokog sudskog i tužilačkog savjeta BiH za 2007. godinu

Pred poslanicima će se naći i izvještaj skupštinskog Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu i Odbora za zaštitu životne sredine o održanom javnom saslušanju na temu "Stanje nacionalnih parkova u RS". (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE