• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preminuo na partijskom sastanku

Jovan Mirković, osnivač SNSD-a u Ugljeviku, preminuo je na sastanku IO kada je pokušavao da pomiri zavađene stranačke frakcije

 Preminuo na partijskom sastanku Izvor: MONDO

Kako saznaje Press RS, Mirkovića je pokosio moždani udar, pa iako je veoma brzo prevezen u ugljevičku bolnicu, nije bilo izgleda da ga ljekari održe u životu.

Izvor lista iz lokalnog SNSD-a otkriva da je na sjednici IO, sazvanoj poslije loših izbornih rezultata, situacija bila više nego napeta, a Mirković, koji je važio za jednog od najuglednijih Ugljevičana, u jednom trenutku je zatražio riječ pokušavajući da smiri strasti.

"Na sjednici se čulo mnoštvo međusobnih optužbi i uvreda. Nedavno imenovani povjerenik SNSD-a za Ugljevik Zoran Tegeltija nije uspijevao da drži sjednicu pod kontrolom, pa je Mirković očigledno želio da „spusti loptu". Međutim, usred diskusije, glava mu je klonula, a on se stropoštao na pod", kaže sagovornik lista.

Prema njegovim riječima, Mirković je tokom večeri bio vidno umoran jer je sastanak trajao duže od pet sati. Članovi njegove porodice kažu da su se već bili zabrinuli za njega jer nije imao običaj da se zadržava u gradu pošto je poslednjih godina vodio računa o zdravlju i izbjegavao stresne situacije.

Iz vrha SNSD-a juče nije bilo nikakvog zvaničnog saopštenja, a lokalni stranački zvaničnici su odbili da komentarišu spekulacije da je Mirković bio veoma uzrujan zbog svađa unutar stranke. Svi se, međutim, slažu da je njegova smrt veliki udarac, ne samo za opštinski odbor SNSD-a već i za cijeli ugljevički kraj, u kojem su ga svi cijenili.

Jovan Mirković sahranjen je na porodičnom groblju u selu Maleševci.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE