• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova hapšenja dilera u BiH

Mario Krešić, zvan Jusa (27) i Vinko Jurić (30) uhapšeni u nastavku istrage o organizovanom kriminalu i neovlaštenoj trgovini drogama.

 Nova hapšenja dilera u BiH Izvor: MONDO

Jurić je uhapšen u poslijepodnevnim satima u Jajcu, dok je Krešić noćas uhapšen u Mostaru.

Krešić i Jurić osumnjičeni su da su zajedno sa Dražanom Pavlovićem (35) iz Mostara i drugim licima iz BiH i inostranstva učestvovali u krijumčarenju velike količine marihuane, poznatije kao „skank“, te na taj način počinili krivično djelo organizovanog kriminala i neovlaštenog prometa opojnih droga.

U okviru istrage Tužilaštva BiH, u proteklih nekoliko dana provedene su akcije u kojima su na području Mostara zaplijenjena 154 paketa sa ukupno 163 kilograma marihuane.

Ova, do sada najveća pljenidba droge u BiH, izvršena je u okviru istrage u kojoj su koordinisano djelovali Tužilaštvo BiH, Obavještajno-bezbjednosna agencija (OBA BiH), Uprava policije Federalnog MUP-a i MUP Republike Srpske.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti predati postupajućem tužiocu Posebnog odjeljenja za organizovani kriminal, privredni kriminal i korupciju Tužilaštva BiH, koji će ih saslušati i nakon toga odlučiti o prijedlogu za određivanje pritvora, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE