• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Žene u akciji" u novogodišnjoj noći

Radnica Telekoma Srpske prepala lopove, a novinarka se odbranila mirkofonom kada je na nju nasrnuo napasnik.

 "Žene u akciji" u novogodišnjoj noći Izvor: MONDO

Radnica Telekoma Srpske suprotstavila se dvojici maskiranih razbojnika koji su namjeravali da opljačkaju prostorije Telekoma u Laktašima. Razbojnici su potom pobjegli bez plijena u novogodišnjoj noći.

Rukovodilac smjene operativnog dežurstva u ovom kabinetu Igor Jeličić rekao je Srni da su dvije maskirane osobe sinoć oko 19.25 časova u prostorijama Telekoma Srpske u Karađorđevoj ulici u Laktašima uz prijetnju pištoljem od radnice sa inicijalima J.T. tražili novac, a da su se udaljili nakon što im se ona suprotstavila.

Još jedna "žena u akciji"  odbranila se od napasnika u Brčkom.

Novinarka televizije "Hit" u Brčkom Vesna Vujić odbranila se noćas mikrofonom, kada je na nju iznenada nasrnuo nepoznati napasnik, dok je obavljala profesionalni zadatak.

Ekipa televizije "Hit" snimala je anketu na dočeku pravoslavne Nove godine u centru grada, kada je Vujićevoj i snimatelju prišao nepoznati mladić i drsko ih upozorio da ga ne snimaju.

"Iako nije bio predmet naše pažnje, htjela sam da izbjegnem neprilike i rekla sam mu da je u redu. Međutim, kada sam krenula on me stigao, snažno me uhvatio za mišicu i rekao mi `marš odavdje`", rekla je Vujićeva.

Ona je navela da je to bila "kap koja je prelila čašu".

"Te njegove riječi doživjela sam ponižavajuće. Pokušala sam da se otrgnem, ali me i dalje držao za mišicu i gurao naprijed. Brzo sam se okrenula i udarila ga mikrofonom preko nosa, nakon čega me pustio i pobjegao u masu", ispričala je Vujićeva.

(MONDO/Agencije)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE