• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik čestitao Obami

"Uvjereni smo da će Vaš izbor za predsjednika SAD,doprinijeti da se svijet uredi mnogo pravednije i mnogo bolje za sve".

 Dodik čestitao Obami Izvor: MONDO

Predsjednik Vlade Republike Srpske (RS) Milorad Dodik uputio je u srijedu Baraku Obami iskrene čestitke, u ime Vlade RS i svoje lično ime, povodom inauguracije za predsjednika SAD.

"Vaša ekselencijo, uvjereni smo da će Vaš izbor za predsjednika SAD, koji je i na ovim prostorima na kojima mi živimo označen kao svjetlost nade, doprinijeti da se svijet uredi mnogo pravednije i mnogo bolje za sve bez obzira bili oni mali ili veliki narodi", navodi se u Dodikovoj čestitki Baraku Obami.

Premijer Dodik naglašava da "živimo u nadi da će izborom Obame mir, pravda i demokratija biti još više afirmisani, te da ćemo zahvaljujući njemu i mi u Republici Srpskoj i BiH moći dijeliti sve vrijednosti i vrline slobodnog društva".

"Nadamo se da će Vaš dolazak na čelo SAD još više ojačati naše iskrene i prijateljske odnose koje imamo sa vašom državom. Vama još jednom prenosim čestitke naroda Republike Srpske, Vlade koju vodim i moje lične u nadi da ćemo u dobroj saradnji na obostrano zadovoljstvo graditi bolji i pravedniji svijet uprkos problemima i izazovima pred kojima se svi nalazimo", ističe se na kraju čestitke premijera Dodika upućene Baraku Obami.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE