• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragoljub Davidović gradonačelnik godine

Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović dobio je plaketu za gradonačelnika godine u RS za 2008. godinu.

 Dragoljub Davidović gradonačelnik godine Izvor: MONDO

Davidoviću je plaketa uručena na manifestaciji koju je povodom dvije godine postojanja organizovao "Tuzlanski list", a čiji je cilj promocija najznačajnijih i najuspješnijih ličnosti iz različitih oblasti iz BiH i okruženja.

Priznanje je došlo u grad na Vrbasu jer je evidentno da su u proteklih nekoliko godina realizovani mnogobrojni projekti koji su doprinijeli poboljšanju života građana Banjaluke.

"Ovo je značajno priznanje, kako za mene lično, tako i za Administrativnu službu grada. Nagrada je dokaz da dobro radimo, što su dosad građani prepoznali i dali nam podršku u našem radu. Nastavićemo i dalje da činimo sve kako bi Banjaluka izgledala što ljepše i modernije i da obezbijedimo što bolje uslove za život naših građana", kazao je Dragoljub Davidović za Nezavisne.

Kako kaže Davidović, dalji tokovi razvoja grada definisani su dokumentom Strategija razvoja grada do 2015. godine, čime su jasno zacrtani ciljevi i date smjernice za rad i buduće djelovanje organa grada. Svi ovi napori, nastavlja on, uloženi su s ciljem da Banjaluka bude grad "prepoznatljiv po dinamičnosti za one koji ga posjećuju i dobro mjesto za život onima koji u njemu žive i vide šansu za bolju budućnost".

Ovo je samo jedno u nizu priznanja koje su stigle na adresu Davidovića i Administrativne službe grada, među kojima su: specijalno priznanje gradonačelnik - najnačelnik BiH 2007, CEMEX nagrada iz Meksika, "Zlatna turistička ruža", visoki ruski orden Petra Velikog - prvog reda s lentom, plaketa Banjaluka - evropski otvoreni grad BiH...

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE