• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CIK opet kažnjava

Centralna izborna komisija BiH (CIK) kaznila je predsjednika biračkog odbora u izbornoj jednici Bosanski Petrovac Dušana Prošića.

 CIK opet kažnjava  Izvor: MONDO

On je kažnjen sa 500 KM i četverogodišnjom zabranom angažovanja za rad na biračkom mjestu, zbog povreda odredaba Izbornog zakona BiH.

Iz istog razloga kažnjen je i zamjenik predsjednika biračkog odbora u toj izbornoj jednici Rajko Vranješ sa 200 KM i četverogodišnjom zabranom angažovanja za rad na biračkom mjestu, saopšteno je iz CIK-a.

Članovi biračkog odbora u izbornoj jednici Bosanski Petrovac Minka Kafedžić, Slobodan Mrđa, Dijana Mrđa i Senad Ramić kažnjeni sa po 200 KM i četverogodišnjom zabranom angažovanja za rad na biračkom mjestu, takođe zbog kršenja odredaba Izbornog zakona BiH.

U saopštenju se navodi da je kažnjen predsjednik biračkog odbora u izbornoj jednici Prijedor sa 500 KM i četverogodišnjom zabranom angažovanja za rad na biračkom mjestu, zbog povreda odredaba Izbornog zakona BiH.

Po istoj osnovi kažnjeni su i članovi biračkog odbora u izbornoj jednici Prijedor Milja Radić sa 400 KM i četverogodišnjom zabranom angažovanja za rad na biračkom mjestu, dok su Radojica Prerad, Vlado Kreško i Rade Radanović kažnjeni sa po 200 KM i četverogodišnjom zabranom angažovanja za rad. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE