• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Masovna tuča u Banjaluci, jedan povrijeđen

M. S. povrijeđen je danas oko tri časa u tuči u kojoj je učestvovalo oko deset osoba u kafiću "Magnum" u banjalučkom naselju Derviši.

Prema nezvaničnim informacijama, M. S. je otac vlasnice pomenutog kafića. Prije napada u ponedjeljak uveče vlasnica je slavila rođendan, a u kafiću je bila organizovana proslava pravoslavne Nove godine, piše "Glas Srpske".

"Poslije ponoći u lokal je došlo desetak mladića koji su odmah počeli bahato da se ponašaju. Dobacivali su djevojkama koje su bile u kafiću, kao i vlasnici čiji suprug radi kao konobar", rekao je izvor blizak istrazi.

On je dodao da su mladići bili u kafiću oko dva časa i kad je konobar tražio od njih da plate piće koje su popili, oni su počeli da ga vrijeđaju, a jedan od njih gurnuo ga je preko šanka.

"Konobar je tada izašao iza šanka i prišao im, a oni su odmah počeli da ga tuku. M. S. je uspio da ih izvede ispred lokala, gdje su nastavili da tuku konobara. Nekoliko tih mladića napalo je M.S.", rekao je pomenuti izvor.

Prema njegovim riječima, jedan od mladića je fasadnom ciglom pogodio u lice M.S., a drugi ga je udario stolicom preko leđa. On je tom prilikom izgubio svijest, a napadači su pobjegli u nepoznatom pravcu i policija traga za njima. Poslije incidenta M.S. je otišao u bolnicu gdje mu je sanirana povrede glave na kojoj ima desetak kopči.

Većina napadača odranije je poznata policiji, a nekoliko ih je bilo u zatvoru zbog najtežih krivičnih djela.

Na lice mjesta izašli su službenici Policijske stanice Lazarevo, a istraga o ovom događaju je u toku.

(MONDO, Foto: Glas Srpske)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE