• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pokupovao sve novine zbog konkursa!

Misteriozni čovjek u Cazinu već dvije sedmice kupuje sve primjerke jedne sedmične novine da bi konkurs za posao vidjelo što manje ljudi!

Internetom, tačnije društvenom mrežom Facebook ovih dana kruži obavještenje o tome da misteriozni čovjek u Cazinu već dvije sedmice kupuje sve primjerke jedne sedmične novine da bi konkurs za prijem uposlenika u Drugoj srednjoj školi u Cazinu vidjelo što manje ljudi, piše "Dnevni Avaz".

"Sve bi bilo uredu da barem u školi daju uvid u potrebne dokumente da bi se mogla uredno predati konkursna dokumentacija, međutim, oni su nas odbili riječima - kupite novine na kiosku", navodi se u obavještenju, uz opasku da je sumnjivo da je konkurs raspisan u sedmičniku, koji košta dvije KM.

Prodavač u jednom kiosku u cazinskoj ulici Trg Zlatnih ljiljana koji je htio ostati anoniman potvrdio je za "Dnevni Avaz" da njemu nepoznata osoba u posljednje vrijeme pokupuje sve primjerke jednih sedmičnih novina nedugo nakon njihovog izlaska u prodaju.

Zlatko Topić, direktor Druge srednje škole, negirao je da se uslovi konkursa nisu mogli vidjeti u školi.

"Konkurs je istog dana kada je objavljen bio i na oglasnoj ploči u školi. A što se tiče toga da neko kupuje sve novine, nije mi poznato. Takođe, nemam ništa s tim što je konkurs raspisan u sedmičnim novinama jer je za to nadležan školski odbor", kazao je Topić za "Avaz", dodajući da je u međuvremenu konkurs okončan.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE