• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: SDS kao „peta kolona“

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio da će ova stranka nastaviti da vodi nacionalno odgovornu politiku i u RS i u zajedničkim organima BiH.

„U tome bi nam SDS bio samo "peta kolona", kaže Dodik.

"Prije neki dan sam jasno rekao da ću na sastanak pozvati funkcionere u zajedničkim organima, što znači da nisam imao namjeru da pozovem ni Mladena Bosića niti bilo koga iz SDS-a, jer nisu nosioci nijedne funkcije", naglasio je Dodik, koji je predsjednik Republike Srpske.

Na pitanje Srne da prokomentariše današnju Bosićevu izjavu da neće doći na sastanak kod predsjednika Republike, Dodik je rekao da to zvuči groteskno.

"Predsjednik SDS-a bi, prije javnog nastupa, mogao bar da se informiše, ali i da preispita nacionalnu politiku stranke na čijem je čelu, koja je zajedničko djelovanje u Sarajevu shvatila kao zapošljavanje svojih članova", naglasio je Dodik.

Komentarišući Bosićevu tvrdnju da u Srpskoj svaki dan na vidjelo izlaze nove kriminalne afere, Dodik je ocijenio da je Bosićeva i priča SDS-a o kriminalu i korupciji propao pokušaj da klasičnim populizmom pridobiju podršku javnosti u Srpskoj.

"Podrška se ne stiče praznom pričom, nego konkretnim djelima, što bi Mladen Bosić morao da zna. Ta priča je paravan za nemanje odgovora na najvažnija pitanja u Republici Srpskoj. Za razliku od njih, aktuelna vlast, uprkos svjetskoj ekonomskoj krizi, uspjela je i uspijeva da odgovori svim izazovima i sačuva stabilnost Srpske i njenih institucija", poručio je Dodik.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE