• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikšić: Prioritet smirivanje situacije

Predsjednik Vlade FBiH kaže da je u ovom trenutku prioritet da se smiri situacija i da se učini da je policija ponovo ta koja održava red i mir

Predsjednik Vlade Federacije BiH Nermin Nikšić rekao je da je u ovom trenutku prioritet da se smiri situacija i da se učini da je policija ponovo ta koja održava red i mir i garantuje bezbjednost svim ljudima. 

On je naglasio da nijedna politička funkcija "nije vrijedna jedne mrtve glave", pa tako ni funkcija premijera Federacije BiH.

"Krajnje je licemjerno i potpuno neodgovorno povući se u ovom trenutku, a da se ne zna ko je taj ko preuzima odgovornost za situaciju u federalnoj Vladi", rekao je Nikšić. 

On je dodao da će štititi institucije FBiH bilo da će biti na ovoj funkciji dva sata, dva dana, dva mjeseca ili do izbora, prenose mediji. 

Nikšić je rekao da mu je drago što jučerašnji protesti nisu prerasli u rušilačke pohode po cijeloj BiH i zahvalio svima koji su doprinijeli smirivanju situacije. 

On je izrazio nadu da će se tenzije smiriti i da će svi shvatiti da nijedan problem u BiH neće biti riješen rušenjem institucija BiH. 

(Srna/MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE