• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pucnjava u Kosovskoj Mitrovici

Pucano na prostorije UNMIK-ove kancelarije "Centar zajednice za mlade i biznis" u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice.

 Pucnjava u Kosovskoj Mitrovici Izvor: MONDO

Portparol Kosovske policijske službe Besim Hoti potvrdio je da je u 12.40 pucano na prostorije UNMIK-ove kancelarije "Centar zajednice za mlade i biznis" u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Kosovske Mitrovice.

"Čula su se dva pucnja, povređenih nema iako je u to vreme u prostorijama bilo dvoje ljudi", rekao je Hoti agenciji Beta, dodajući da je pričinjena i materijalna šteta.

Više detalja on nije mogao da saopšti, navodeći da je u toku istraga i da se radi na utvrđivanju okolnosti pod kojima je došlo do pucnjave.

Televizija B92 prenela je da je na kancelariju pucano iz snajpera, a da su se, prema rečima menadžerke kancelarije Olivere Milošević, u trenutku pucnjave u kancelariji nalazile tri osobe srpske nacionalnosti.

Hoti je za B92 izjavio da su napad izveli nepoznati napadači i da za sada nije poznato kog kalibra je naoružanje iz koga je pucano.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE