• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVM neće glasati za rezoluciju radikala

Šef poslaničke grupe manjina u Skupštini Balint Pastor iz SVM-a, izjavio je da posalnici te stranke neće glasati za rezoluciju SRS.

 SVM neće glasati za rezoluciju radikala Izvor: MONDO

Šef poslaničke grupe manjina u Skupštini Srbije, Balint Pastor iz Saveza vojvođanskih Mađara, izjavio je da posalnici te stranke neće glasati da se Predlog rezolucije o zaštiti teritorijalnog integriteta Srbije u odnosima sa međunarodnim organizacijama, posebno EU, koju je predložila poslanička grupa radikala, uvršti u dnevni red sutrašnje sednice parlamenta.

Pastor je rekao da je do sada Vlada Srbije bila ta koja je predlagala raspravu o Kosovu i Metohiji i da nema razloga da i sada ne bude tako.

"U ovom sazivu, od kada smo mi ponovo parlmentarna stranka, kada je skupština raspravljala o Kosovu uvek je Vlada Srbije bila predlagač tih rezolucija i ne vidim razloga da sada bude drugačije", kazao je on.

U ime grupe od 81 poslanika, šef poslanicke grupe SRS Tomislav Nikolić zatražio je da se predlog rezolucije razmatra kao prva tačka sednice koja se održava u sredu, a njome je predviđeno da Srbija neće pregovarati o prijemu u članstvo EU ukoliko Unija jasno ne potvrdi celovitost državne teritorije Srbije.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE