• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO u novom ruhu za BiH i region!

Autor mondo.ba

Dobrodošli na mondo.ba! Isti ljudi, nove ideje, nova "odjeća" našeg portala! mondo.ba ima novo ruho, ali sve ono na šta ste navikli da čitate preko telefona, sada možete i preko weba. Čitamo se!

 MONDO u novom ruhu za BiH i region! Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Dragi čitaoče,

Dobro došao na mondo.ba, novu, unaprijeđenu i dotjeranu verziju portala koji si do sada čitao na svom mobilnom telefonu!

Nadamo se da ti se dopada naše novo ruho, naš novi stil, napredak koji smo postigli i rubrike koje smo za tebe i zbog tebe uredili.

mondo.ba je tu kada ti treba tačna, pravovremena i kompletna informacija o bilo kom događaju u cijeloj zemlji. Tu smo da ti prenesemo kako je bilo na žurkama, koncertima i festivalima, da navijamo zajedno za omiljeni sportski tim, da te uputimo u najnovije trendove, ali i da pričamo o modi, filmovima, sportu, muzici, najnovijim "gedžetima“, ali i "onim stvarima“:)

Nagrađivaćemo te kartama za najbolje žurke i utakmice, vodićemo te u bioskop, raspitivaćemo se o svemu što te zanima. Bićemo i dalje uz tebe u krizama, pomagaćemo u teškim danima, onako kako najbolje znamo - tačnim i provjerenim, a prvenstveno korisnim informacijama. Sve to na svim uređajima na kojima želiš da nam pristupiš - bilo da se radi o računaru, tabletu, telefonu. Na raspolaganju su ti naše aplikacije za android ili IOS, besplatne, brze i pregledne.

Daćemo sve od sebe da budeš kvalitetno informisan/a, bilo da živiš u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Trebinju, ili bilo gdje u Bosni i Hercegovini.

Sada te pozivamo da ukucašwww.mondo.bai kreneš sa nama na putovanje kroz događaje i priče koje smo pripremili za tebe. Komentariši, pohvali nas, sugeriši nam ili nas kritikuj - navikli smo od tebe da si uvijek sa nama, jer je priča o Mondu priča svih nas.

Ima nas i na Facebook-u i na Twitteru!

Nadamo se da ćeš uživati u čitanju bar onoliko koliko smo mi uživali u stvaranju!

Redakcija mondo.ba

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 3

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RS

Lijepo zaista. Pozdrav iz Srpskog Broda

Jelena

Izgleda super, čestitam!

Nikola

Svaka čast! ovo je pravo osveženje! Sjajan dizajn, sjajni tekstovi i fotke!! prave informacije na pravom mestu!

MONDO REPORTAŽE