• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Komisija zbog zloupotreba boračkog statusa

Predsjednik Boračke organizacije Srpske Pantelija Đurguz izjavio je da je očigledno da ima zloupotreba koje budžetu čine višemilionsku štetu.

 Komisija zbog zloupotreba boračkog statusa Izvor: MONDO

"Ima puno zloupotreba, i zato smo se odlučili za jednoobrazan pristup odnosno osnovanje jedne centralne komisije za reviziju u svim lokalnim zajednicama koja će biti pod direktnom kontrolom Ministarstva rada i boračko-invalidske zaštite, uz našu logistiku'', rekao je Ćurguz.

Ćurguz je istakao da će biti prekontrolisani svi predmeti bez izuzetka, od Novog Grada do Trebinja i tačno ustanoviti kako je ko ostvario status borca.

"Tačno će biti ustanovljeno kako je Pantelija Ćurguz ostvario pravo borca prve ili invalidnost pete kategorije. U mom dosijeu mora biti dokumentacija kojom sam ja to pravo ostvario. U sve dosijee će se zaviriti i pospremiti stanje. Drugačije ne može'', poručio je Đurguz.

On je naveo da očekuje otpore i pokušaje razvodnjavanja, zbog čega je u prethodnim revizijama bilo malo rezultata, ali da će se ovoga puta istrajati u utvrđivanju tačnih podataka. (Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE