• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dinkić: Častan potez Vojislava Koštunice

Lider G17 Plus pozdravio je odluku Vojislava Koštunice da zatraži vanredne izbore.

 Dinkić: Častan potez Vojislava Koštunice  Izvor: MONDO

Lider G17 plus Mlađan Dinkić ocenio je da je potez premijera Vojislava Koštunice da zatraži raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora za 11. maj, "častan, demokratski i jedino racionalan u ovom trenutku".

Dinkić je rekao Tanjugu da G17 plus smatra da su izbori na svim nivoima 11. maja najbolji način za razrešenje sadašnje krize.

"Sve ostalo bilo bi mrcvarenje i gubljenje vremena i eneregije naroda. Zato će ministri G17 plus u ponedeljak podržati predlog premijera za raspuštanje Skupštine i raspisivanje izbora", rekao je Dinkić, koji je i ministar ekonomije i regionalnog razvoja.

"Ni meni ni stranci G17 plus nije stalo da budemo u vladi koja Srbiju vodi u samoizolaciju. Nama je veoma stalo do Srbije i njene budućnosti, ali smatramo da Srbija ima budućnost samo ako je u EU i ukoliko je ekonomski jaka", rekao je lider G17 plus.

Upitan da li će G17 plus ići na izbore samostalno ili u koaliciji, Dinkić je naveo da je G17 plus već dva puta nastupila samostalno i sada je spremna za samostalan nastup, ali i za razgovre sa strankama slične orijentacije, pre svega sa DS-om.

"Ubeđen sam da će ovo biti referendum za evropsku budućnost Srbije i sve stranke koje budu na tom putu dobiće većinu i formirati vladu", rekao je Dinkić.

(www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE