• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predmet o Jočićevoj nesreći kod sudije

Opštinsko javno tužilaštvo dobilo je izveštaj policije o saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređen Dragan Jočić i predmet predalo istražnom sudiji.

 Predmet o Jočićevoj nesreći kod sudije Izvor: MONDO

Opštinsko javno tužilaštvo u Velikoj Plani dobilo je izveštaj policije o saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređen ministar policije Dragan Jočić i predmet predalo nadležnom istražnom sudiji.

Istražnom sudiji Opštinskog suda u Velikoj Plani Miroljubu Živanoviću dostavljen je predlog "za preduzimanje određenih istražnih radnji" u slučaju saobraćajnog udesa u kome su 25. januara teško povređeni ministar policije Dragan Jočić i vozač Mirko Damjanović.

Predlog je dostavljen istrazi da bi se "pravilno i potpuno utvrdile činjenice važne za donošenje odluke" o tom udesu, rekla je opštinski javni tužilac u Velikoj Plani Vesna Ivanović.

Ivanovićeva je naglasila da je predloženo da tim stručnjaka odgovarajuće institucije obavi saobraćajno-tehničko veštačenje, kako bi se utvrdili "vremensko prostorna analiza saobraćajne nezgode i uzroci iste nezgode".

Pošto se veštačenje obavi, predloženo je istrazi da vrati spise tužilaštvu koje će doneti konačnu odluku o daljem postupku" navela je javni tužilac Opštinskog suda u Velikoj Plani Vesna Ivanović.

Ministar policije Dragan Jočić i vozač Mirko Damjanović u noći između 25. i 26. januara teško su povređeni u nesreći na autoputu Niš-Beograd u ataru Starog Sela kod Velike Plane.

Prema saopštenju koje je tada izdato, oko 23.30 vozač terenskog mercedesa G500 naleteo je na psa, izgubio kontrolu nad vozilom koje je skrenulo s puta, probilo središnju sigurnosnu ogradu i više puta se prevrnulo.

Na mestu gde je došlo do udesa dogodio se veći broj saobraćajnih nesreća tokom prošle godine.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE