• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlada Srbije - ni kafu nisu stigli da popiju

Rekordno kratka sednica Vlade Srbije. Ministri nisu stigli ni kafu da popiju. Štoperica izmerila - sednica trajala 48 sekundi!

 Vlada Srbije - ni kafu nisu stigli da popiju Izvor: MONDO

Sednica Vlade Srbije na kojoj je predsedniku Republike predloženo da raspusti parlament i tako otvori put novim izborima, trajala je rekordno kratko, svega 48 sekundi!

Jedan od ministara uključio je štopericu kada je vlada počela sednicu i izmerio njeno trajanje - kazaljka je pokazivala 48 sekundi.

Ministri su posle ekspresne sednice komentarisali da nisu stigli ni kafu da popiju. Iako je pred njima obično brdo papira, u ponedeljak su se okupili tačno u podne u Nemanjinoj 11, a pred sobom su imali samo list papira na kojem je bila odluka, odnosno predlog o raspuštanju skupštine.

Obrazloženje je bilo da "vlada više nema jedinstvenu i zajedničku politiku".

I to je bilo to. Vlada na čijem je čelu (bio) Vojislav Koštunica tako će ući u anale kao jedna od najkraćih u istoriji Srbije. Paradoks je da je ova vlada formirana posle četiri meseca teških pregovora, a da je trajala svega 10 meseci. Doduše, vlada će nastaviti da postoji do vanrednih izbora, ali će obavljati samo tehničke poslove.

Ministar zdravlja Tomica Milosavljević rekao je da je do sada četiri puta u skupštini polagao zakletvu, ali da je jedva skupio jedan ceo ministarski mandat, odnosno četiri godine.

(www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE