• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivanić uputio telegram saučešća Nikoliću

Autor SRNA

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Mladen Ivanić uputio je telegram saučešća predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću povodom tragične helikopterske nesreće u kojoj je živote izgubilo sedam lica.

"Sve nas je duboko potresla vijest o pogibiji tek rođene bebe i šestorice humanih i požrtvovanih ljudi koja predstavlja nenadoknadiv gubitak za njihove najbliže, ali i za cijelu Srbiju", navodi se u telegramu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH.

Ivanić je zamolio predsjednika Nikolića da porodicama nastradalih prenese najiskrenije saučešće zbog bola koji ih je zadesio.

Helikopter Vojske Srbije, koji je bio u misiji spašavanja novorođenčeta iz Novog Pazara, srušio se u petak kasno uveče u širem rejonu Aerodroma "Nikola Tesla" u Surčinu. U udesu su poginuli major Omer Mehić, kapetan Milovan Đukarić, članovi posade Nebojša Trajić i Ivan Miladinović, ljekar Dževad Ljajić i anesteziolog Miroslav Veselinović, te beba iz porodice Ademović.

Povodom ove tragedije, u Srbiji i Republici Srpskoj danas je Dan žalosti, dok je u Novom Pazaru, odakle je troje stradalih, proglašena trodnevna žalost.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE