• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koštunica: Građani da izaberu odgovornu vladu

Povodom raspisivanja vanrednih izbora, Koštunica je ocenio da je "važno" da građani izaberu "državotvornu i nacionalno odgovornu Vladu".

 Koštunica: Građani da izaberu odgovornu vladu Izvor: MONDO

Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica ponovio je u četvrtak da je izgubio poverenje u dosadašnje koalicione partnere Demokratsku stranku i G17 plus da su spremni da se iskreno bore protiv nezavisnosti Kosova.

U saopštenju povodom raspuštanja Skupštine i raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora za 11. maj, Koštunica je ocenio da je "izuzetno važno" da građani izaberu "državotvornu i nacionalno odgovornu Vladu".

Ta vlada, prema njegovim rečima, treba da ima snagu da se bori za očuvanje Kosova, za stabilan i uspešan ekonomski razvoj zemlje, da ravnopravno pregovara sa EU o ulasku celovite zemlje u Evropu i da se najodlučnije bori protiv kriminala i korupcije.

"Građanima sam saopštio da sam izgubio poverenje u dosadašnje koalicione partnere DS i G17 plus da su spremni da, posle 17.
februara, nastave da se iskreno bore protiv jednostrane nezavisnosti Pokrajine i da zajedno nastavimo da vodimo tešku, ali jedino ispravnu državotvornu i nacionalno odgovornu politiku", naveo je premijer i lider Demokratske stranke Srbije.

Koštunica je dodao da je zato vlada vratila mandat narodu, a da je na građanima "sada da svojom voljom odluče kome će poveriti da vodi državne i nacionalne poslove".

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE