• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Policija još traga za četvorostrukim ubicom

Policija još traga za Bobanom Mitićem osumnjičenim za četvorostruko ubistvo i za pokušaj ubistva u selu Krševica kod Bujanovca.

 Policija još traga za četvorostrukim ubicom Izvor: MONDO

Mitić je osumnjičen da je u nedelju uveče u porodičnoj kući ubio taštu i svoje dvoje maloletne dece, dok je supruga izdahnula na putu za bolnicu.

Život su izgubili Sunčica Ristić (48), kćer Suzana (25), dvoje maloletne dece Aleksandra, stara dve godine i Lazar star tri godine, dok se lekari Kliničkog centra u Nišu bore za život maloletne Kristine Mitić.

Tast osumnjičenog Blagoje Ristić istakao je da je u vreme ubistva sedeo u susednoj sobi i gledao televiziju.

"Negde oko pola deset uveče čuo sam pucnje i pošao prema sobi gde su bili moja žena Sunčica, kćerka Suzana sa svojom decom Aleksandrom i Lazarom i malom Kristinom, Bobanovom kćerkom iz prvog braka. Taman sam ušao kad me je Boban spazio, odmah je uperio pištolj u mene i pucao. Srećom metak je završio u ramu koji drži vrata", rekao je Blagoje.

U selu Rataje, otac osumnjičenog za četvorostruko ubistvo, Stojan, istakao je da ne zna šta mu je sa sinom.

"Sinoć je večerao oko sedam sati uveče. Otišao je bez ikakvog pozdrava, seo na bicikl i uputio se, za mene, u nepoznatom pravcu. Ne znam, nisam ga više video od sinoć i ne mogu da tvrdim da je on učinio taj veliki zločin o kome se sada priča u našem selu. Ja naprosto ne mogu da verujem da je on tako nešto počinio", rekao je Stojan.

Policijska uprava iz Vranja pozvala je sve građane koji imaju bilo kakve informacije o tome gde se nalazi osumnjičeni, da obaveste najbližu stanicu policije ili dežurnu službu na telefon 92, kao i na broj 422 - 993.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE