• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Četvorostruki ubica iz Bujanovca još na slobodi

Policija i dalje traga za Bobanom Mitićem, osumnjičenim da je ubio taštu, suprugu, svoje dvoje dece, a teško ranio pastorku.

 Četvorostruki ubica iz Bujanovca još na slobodi Izvor: MONDO

Osumnjičeni za četvorostruko ubistvo Boban Mitić, iz sela Rataje kod Vranja, u bekstvu je od izvršenja zločina u nedelju uveče, potvrđeno je u vranjskoj policiji.

"I dalje intenzivno radimo na pronalaženju i hapšenju Bobana Mitića, osumnjičenog za četvorostruko ubistvo" rekao je portparol Policijske uprave u Vranju, major Dragan Stamenković.

Boban Mitić se tereti da je u nedelju, oko 21.35, u porodičnoj kući Blagoja Ristića, u selu Krševica, opština Bujanovac, iz pištolja ubio taštu Sunčicu Ristić i svoje dvoje dece, Lazara i Anđelu (2006).

Takođe je teško ranio suprugu Suzanu, koja je nekoliko sati kasnije preminula u Kliničko-bolničkom centru u Nišu. Ranjena je i Suzanina kćerka iz prvog braka koja je u teškom zdravstvenom stanju.

Ubijeni Suzana i njeno dvoje dece godinama su trpeli nasilje ubice.

Suzana Mitić obratila se prvi put Centru za socijalni rad u Vranju oktobra prošle godine, posle čega je sa decom provela 15 dana u prihvatnoj stanici, rečeno je Beti.

Direktorka Centra za socijalni rad Verića Mihajlović Nikolić rekla je da je ta ustanova zatražila od Opštinskog suda u Vranju hitne mere zaštite, jer su Suzana i deca više puta došli sa modricama i drugim tragovima nasilja.

Suzana je sa decom bila u prihvatnoj stanici više od tri meseca - od sredine novembra prošle do 20. februara ove godine, a oba puta izašla je na sopstveni zahtev.

Protiv nasilnika Bobana Mitićća u međuvremenu je podneta krivična prijava zbog nasilja u porodici, a potom i zahtev za razvod braka.

Druga rasprava po tužbi za razvod braka bila je zakazana za 17. mart, ali je noć pre toga Mitić počinio zločin.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE