• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PDP: Preispitati aktivnosti u SzP

Autor SRNA

Partija demokratskog progresa preispitaće dalje aktivnosti unutar Saveza za promjene zbog današnjeg postupka odbornika Skupštine opštine Kostajnica, predvođenih SDS-om, koji su izbacili PDP iz skupštinske većine u ovoj opštini.

"Zbog nekorektnog i ponižavajućeg odnosa kostajničkog odbora SDS-a i načelnika opštine Kostajnica Drage Bundala, podržanih sa po jednim odbornikom SNSD-a i NDP-a, PDP će preispitati dalje aktivnosti unutar Saveza za promjene dok se situacija oko neprincipijelnih koalicija na lokalnim nivoima ne riješi", navode iz PDP-a.

Iz PDP-a su poručili da samo zajedničkim djelovanjem u cijeloj Republici Srpskoj mogu biti ozbiljna alternativa vladajućoj koaliciji.

"Zato najoštrije osuđujemo današnju promjenu skupštinske većine u Kostajnici i očekujemo da se u narednim danima ovakvo stanje promijeni. U tom slučaju PDP će, bez bilo kakve sumnje, nastaviti sa aktivnostima unutar Saveza za promjene, što podrazumijeva zajednički rad u svim opštinama u Republici Srpskoj", navedeno je u saopštenju.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

E vidi ovo SDS, SNSD, NDP izbacili PDP. Davno sam rekao borba za fotelju kakav crni Savez za promjene. Sve mangup do mangupa.

MONDO REPORTAŽE