• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DS utvrdio izbornu listu: 84 mesta partnerima

Predsedništvo DS utvrdilo je listu kandidata koji će se naći na zajedničkoj listi "Za evropsku Srbiju - Boris Tadić" sa još četiri stranke.

 DS utvrdio izbornu listu: 84 mesta partnerima Izvor: MONDO

Šef Izbornog štaba DS Marko Đurišić izjavio je da je Predsedništvo DS na sednici u utorak uveče odlučilo da DS na parlamentarne izbore izađe na zajedničkoj izbornoj listi na kojoj će kandidate za narodne poslanike imati G 17 plus, Sandžacka demokratska partija, Srpski pokret obnove i Liga socijaldemokrata Vojvodine, rekao je Đurišić agenciji Beta.

On je precizirao da će DS na izbornoj listi "Za evropsku Srbiju - Boris Tadić" imati 166 kandidata za narodne poslanike.

Međustranački sporazumi o zajedničkoj izbornoj listi trebalo bi da budu potpisani vrlo skoro, kada i druge stranke završe svoje liste sa imenima kandidata, rekao je Đurišić i dodao da bi izborna lista trebalo da bude predata Republičkoj izbornoj komisiji do kraja ove nedelje.

Izborna lista "Za evropsku Srbiju - Boris Tadić" je formirana za parlamentarne izbore, dok je opštinskim odborima DS ostavljeno da samostalno odlučuju o nastupu na lokalnim izborima koji se održavaju istog dana, 11. maja, dodao je Đurišić.

Koalicija "Za evropsku Srbiju - Boris Tadić" imaće jedinstveni izborni štab na čijem je čelu Marko Đurišić. On je Beti rekao da će i druge stranke koje učestvuju u zajedničkoj izbornoj listi učestovati u izbornom štabu.

(Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE