• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srđan Amidžić nosilac liste SNSD-a u Banjaluci

Autor SRNA

Predsjedništvo Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka utvrdilo je danas izbornu listu od 35 kandidata za odbornike u Skupštini grada, a za njenog nosioca na oktobarskim lokalnim izborima određen je Srđan Amidžić

Amidžić je poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske i docent na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjaluci, saopšteno je iz ove političke partije.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Igor Radojičić istakao je da je lista utvrđena nakon unutarstranačkih nominacija, koje se provode od februara ove godine.

Prema njegovim riječima, u proces nominacija su bile uključene sve organizacione jedinice Gradskog odbora SNSD-a - mjesni i rejonski odbori, svi savjeti, te organizacije mladih, žena i penzionera.

Radojičić je naveo da je u prvom krugu iz mjesnih organizacija Gradskog odbora predloženo više od 100 kandidata da bi, nakon opsežne analize, izabrano 35.

"Izborna lista predstavlja kombinaciju provjerenih, starih članova SNSD-a i novih ljudi koji su se uključuli u rad stranke, unoseći osvježenje i inovacije u djelovanju Gradske organizacije", rekao je Radojičić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE