• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin povređen u Mitorvici bolje, ali u komi

Nebojša Vukomanović (36), koji je teško ranjen u glavu u sukobima sa UNIMIK-om i Kforom sa malo je bolje, ali je i dalje u komi.

 Srbin povređen u Mitorvici bolje, ali u komi Izvor: MONDO

Zdravstveno stanje Nebojše Vukomanovića (36), koji je pre sedam dana teško ranjen u glavu iz vatrenog oružja u sukobima UNIMIK policije i Kfora sa Srbima u severnom delu Kosovske Mitrovice, malo je bolje, ali je on i dalje u teškom opštem stanju, izjavila je lekar Odeljenja intenzivne nege kragujevačkog Kliničkog centra Gordana Dramićanin.

"Vukomanović nije više na aparatu za disanje i sada je na spontanom disanju", rekla je dr Dramićanin i navela da je i dalje u komi, mada je nešto bolje nego ranije, jer pomalo otvara oči na poziv i pokreće spontano jednu stranu ekstremiteta, dok je druga još oduzeta.

Prema njenim rečima, Vukamanović ima problema sa infekcijom i povremeno visoku temperaturu zbog čega mora i dalje da uzima antibiotike.

Vukomanović, kome je teško povređeno moždano tkivo, 17. marta je u besvesnom stanju i sa teškom prostrelnom ranom glave, posle ukazane pomoći u mitrovičkoj bolnici, dovezen u kragujevački Klinički centar gde je odmah podvrgnut operaciji koja je trajala četiri sata.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE