• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleksandar Popović kandidat za gradonačelnika Beograda

Aleksandar Popović biće, kao prvi na listi DSS-Nova Srbija za odbornike Beograda, kandidat za gradonačelnika Beograda.

 Aleksandar Popović kandidat za gradonačelnika Beograda Izvor: MONDO

"Popović je mlad i obrazovan čovek koji je postigao zavidne rezultate u protekle dve godine kao ministar, a bio je uključen i u gradske probleme i zato smatramo da je on pravi čovek za tu funkciju", kazao je predsednik Gradskog odbora DSS-a Nenad Komatina.

Prema njegovim rečima, predizborna kampanja koalicije DSS-NS zasnivaće se na rešavanju ključnih problema u Beogradu i na afirmaciji njihovih ljudi koji su do sada pokazali dobre rezultate, a nisu bili eksponirani.

"Kampanja će biti pozitivna i baziraće se na rešavanju problema saobraćaja, komunalne infrastrukture, na ravnomernom razvoju Beograda i u prigradskim delovima, na otvaranju novih obdaništa i povezivanju obrazovanja i sporta i dečije i socijalne zaštite", rekao je Komatina.

Predsednik Gradskog odbora NS-a Borislav Borović je rekao da DSS i NS imaju zajedničke ciljeve na političkom planu, ali i da se stavovi ne podudaraju kada se radi o razvoju grada Beograda.

"Ono što je primarno i na čemu insistiramo jeste izgradnja obilaznice u Beogradu i izgradnja mostova kao ključnih tački u saobraćaju", naveo je on stavove NS-a.

Prema njegovim rečima, stranka smatra da je primarno rešiti saobraćajne probleme i da se duž beogradske obilaznice, odnosno od Surčina do Ibarske magistrale, prostire velika privredna zona koja će privući strane investitore zainteresovane za ulaganje.

Lokalni, pokrajinski i parlamentarni izbori u Srbiji biće održani 11. maja.

(www.mtsmondo.com/Beta)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE