• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pavić: Očekujemo više od 100.000 glasova

Autor SRNA

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza Marko Pavić danas je u Banjaluci ozvaničio početak predizborne kampanje za lokalne izbore na kojima ta stranka očekuje više od 100.000 glasova.

Pavić je rekao da DNS očekuje uspjeh svojih kandidata u 14 opština i gradova u skladu sa činjenicom da iz izbora u izbore bilježi rast i ne mijenja političku retoriku.

"Očekujemo veći broj glasova jer smo pokazali da znamo kako se radi u praksi i kako se uspješno vode lokalne zajednice u kojima smo na vlasti. Tamo nema deficita, loše retorike, kriminala i korupcije, ali ima povećanja broja zaposlenih, stoodstotne pokrivenosti uvoza izvozom, što je obrazac i drugima kako se radi", poručio je Pavić.

Pavić je rekao da će se DNS na lokalnim izborima zalagati za jaku lokalnu zajednicu, ekonomiju, zapošljavanje i stvaranje povoljnog ambijenta za razvoj s ciljem da se odgovori na potrebe građana.

On je rekao da je politika DNS-a - BiH kao labava konfederacija, Republika Srpska u dejtonskim okvirima i jaka lokalna zajednica, zbog čega će tražiti decentralizaciju Srpske.

Pavić je rekao da složena politička i bezbjednosna situacija remeti normalno odvijanje izbora, te da ga čudi zašto predstavnici vlasti Srpske na nivou BiH o tome ćute.

"Neprekidno se vrši blokada Srpske uz prenošenje ovlašćenja i imovine Srpske na druge institucije. Pozivam ih da poklone pažnju tome", poručio je lider DNS-a.

Na konferenciji za novinare u prostorijama DNS-a u Banjaluci danas su prisustvovali najviši funkcioneri i rukovodioci te partije, među kojima su bili ministri u Vladi Srpske Lejla Rešić, Dane Malešević, Neđo Trninić, kao i kandidati za načelnike i odbornike.

Novinarima je prikazan i promotivni spot DNS-a.

DNS danas u Čirkin polju kod Prijedora održava predizbornu tribinu na kojoj će predstaviti svog kandidata za gradonačelnika Milenka Đakovića. Tribina se održava od 20.00 časova i Društvenom domu u Čirkin polju, a prisustvovaće joj lider DNS-a Marko Pavić.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE