• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SNSD: Višegradu trebaju promjene

Autor SRNA

Opštinski odbor SNSD-a Višegrad ozvaničio je danas početak predizborne kampanje lijepljenjem prvog plakata, sa porukom da su ovoj opštini potrebne promjene.

Prve plakate zalijepili su kandidat SNSD-a za načelnika Mladen Đurević i nosilac liste Pero Petrović, a aktivisti su zajedno sa kandidatima SNSD-a za lokalni parlament prošetali Ulicom kralja Petra Prvog do Andrićgrada, nakon čega su se predstavili građanima.

Đurević je zahvalio za podršku svim građanima i koalicionim partnerima i izrazio očekivanje da će izborna kampanja proteći fer i korektno.

"Uvjeren sam da ćemo 2. oktobra slaviti pobjedu, jer su Višegradu potrebne promjene i ovaj grad zaslužuje ljepšu budućnost", dodao je Đurević.

On je pozvao birače da u što većem broju izađu 25. septembra na referendum, da podrže Republiku Srpsku, a 2. oktobra da izađu na izbore jer jedino tako Višegrad može da krene naprijed.

Nosilac liste Pero Petrović rekao je da Mladena Đurevića kao kandidata izdvaja mladost, energija i snaga i to je kandidat koji želi da ujedini Višegrad.

"Mi smo šetnjom pokazali da su najveći simboli Višegrada ćuprija i Andrićgrad, koji treba da budu ujedinjeni, što nije bio slučaj u prethodne četiri godine", istakao je Petrović.

Potpredsjednik SNSD-a Marko Vidaković rekao je da je došao da podrži Mladena Đurevića za načelnika opštine i da istakne da je on budući načelnik.

"Ovdje je sigurna pobjeda načelnika Mladena Đurevića i odborničke liste SNSD-a. Od 2. oktobra Višegrad će disati novim plućima i sve dobre stvari u Višegradu biće prepoznate", rekao je Vidaković.

Aktivisti su nakon obraćanja prisutnima, obišli i nedovršene projekte, koje je započela lokalna vlast u Višegradu.

Odbornik u lokalnoj skupštini Darko Andrić rekao je da Višegrad ne želi lažna obećanja, preskakanje prioriteta i rasipanje novca, već realnu budućnost.

Kandidaturu Mladena Đurevića iz SNSD-a za načelnika Višegrada na lokalnim izborima podržali su opštinski odbori DNS-a, SP-a i SNS-a.

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gz

Blago i Vama visegradjani

MONDO REPORTAŽE