• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojičić: Briga i za stare i za mlade

Autor SRNA

Kandidat SNSD-a, SP-a i DNS-a za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić rekao je da program "Banjaluka 2025", koji on nudi biračima, podrazumijeva povećanu brigu i za mlade i za stanovnike treće životne dobi.

  Na danas održanoj predizbornoj tribini u Karanovcu kod Banjaluke, Radojičić je naglasio da briga za starije stanovništvo znači nastavak politike subvencionisanja u komunalnim uslugama i autobuskom prevozu, otvaranje većeg broja klubova za starija lica, ali i razvoj volonterskog servisa za pomoć starijima.

"Za mlade podrazumijevamo nastavak izgradnje nekoliko sportskih dvorana - bilo bi optimalno tri dvorane, izgradnju igrališta, kako za djecu, tako i za odrasle. Zapošljavanje je naravno posebna priča kada je riječ o mladima i tu imamo dosta novih rješenja", rekao je Radojičić.

On je dodao da program zapošljavanja mladih podrazumijeva dodatne podsticaje, a samozapošljavanje mladih, posebno u oblasti informacionih tehnologija, kroz saradnju sa inovacionim klasterom i inovacionim centrom.

Kada je riječ o Karanovcu i drugim mjesnim zajednicama u Banjaluci, Radojičić je naveo da su potrebe na terenu velike i da još ima mnogo posla oko infrastrukturnih pitanja.

Gradonačelnik Banjaluke Slobodan Gavranović rekao je da Radojičićev program sadrži strateške ciljeve razvoja grada Banjaluka.

On je naglasio da su u prethodnih 10 godina investirana milionska sredstva u razvoj grada, te da se Banjalučani treba da daju podršku nastavku politike razvoja i ulaganja u grad na cijelom njegovom području.

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Luka

Najbolje da se svi doselimo u BL pa da đetić o nama brine

MONDO REPORTAŽE