• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Radojičić najbolji izbor za Banjaluku

Autor SRNA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da je kandidat ove stranke za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić najbolji izbor za tu funkciju.

Dodik je poručio da će, kao i ranijih godina, nastaviti da rade zajedno na različitim nivoima svojih odgovornosti kada su pokazali da mogu napraviti mnogo dobrih stvari za Banjaluku i njene građane.

"Radojičić je najbolji izbor koji Banjaluka može da ima, za razliku od drugih kandidata koji su ogrezli u izdaji, podršci onima koji prizivaju sankcije", istakao je Dodik na izbornoj tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Starčevica.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Igor Radojičić poručio je da će ovaj grad povesti u novu fazu razvoja, odnosno stvaranje boljih uslova za poslovanje.

"Da se otvore nova radna mjesta, da naredne godine u industrijskoj zoni u Ramićima funkcioniše 12 preduzeća, da dovodimo i nova koji će zaposliti proizvodna radna mjesta", naveo je Radojičić.

On je dodao da je važan segment i briga za mlade, što podrazumijeva izgradnju nove škole u naselju Starčevica.

Nosilac liste SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banjaluka Srđan Amidžić rekao je da ova stranka razumije poruke i probleme građana, te poručio da će zajedno sa njima raditi na rješavanju tih problema.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE