• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik: Brčko je strateško mjesto za Srpsku

Autor SRNA

Predsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorad Dodik rekao je danas na centralnoj predizbornoj tribini u Brčkom da je ovaj grad jedno od najvažnijih strateških mjesta za Republiku Srpsku i srpski narod.

"Jedino se SNSD bori za afirmaciju srpskog nacionalnog interesa u distriktu Brčko. Svi drugi koji ovdje žele da ostvare svoju dominaciju to žele da postignu političkim sredstvima. Stoga, ne treba nasjedati na priče o nekim listama koje su pokrenute iz Sarajeva, a na kojima ima i Srba. Gdje god nađete takve liste odbacite ih i glasajte za SNSD", poručio je Dodik.

On je zahvalio građanima Republike Srpske iz distrikta Brčko koji su se masovno odazvali na referendum o Danu Republike, te poželio da srpski narod u brčanskom parlamentu dobije najmanje 13 predstavnika i da Srbin bude gradonačelnik.

Zahvalivši Dodiku što je došao da podrži kandidate sa liste SNSD-a za brčanski parlament, predsjednik odbora ove političke partije u Brčkom Đorđa Kojić je istakao da se Dodik svojim konkretnim djelima dokazao kao čuvar Republike Srpske.

Odbacujući zlonamjerne kritike i optužbe na račun sazivanja referenduma, Kojić je rekao da to nije bio referendum Milorada Dodika nego 750.000 stanovnika Republike Srpske.

Obraćajući se učesnicima centralne tribine socijaldemokrata u Brčkom, održane na stadionu malih sportova "Blatuša", u prisustvu više od 800 članova i simpatizera SNSD-a, gdje su predstavljena 34 kandidata ove političke partije za Skupštinu distrikta Brčko, nosilac izborne liste Siniša Milić posebno se osvrnuo na referendum o Danu Republike, rekavši da je pobijedila volja naroda.

"Referendum se donekle i može braniti, ali ne i ljubav prema Republici Srpskoj. To je najbolje pokazao srpski narod u Brčkom koji je u velikom broju glasao na referendumu", istakao je Milić. 

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE