• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DS još ne razmišlja o premijeru

Bojan Pajtić demantovao je da je kandidat DS za novog premijera Srbije.

 DS još ne razmišlja o premijeru Izvor: MONDO

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) i aktuelni predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić demantovao je u izjavi "Večernjim novostima" da je kandidat DS za novog premijera Srbije.

U vrhu naše stranke još nije bilo nikakvih razgovora o kandidatu za premijera, jer za nas su ovi izbori važniji od bilo čijeg političkog pozicioiranja, rekao je Pajtić za "Novosti".

On je dodao da ti izbori odlučuju o tome da li će Srbija na stranputicu samoizolacije ili na evropski put. Pajtić je naveo da će o kandidatima za najvažnije državne funkcije demokrate odlučivati posle 11. maja, kada budu poznati rezultati izbora.

List piše da Pajtić, naime, želi još jedan, drugi po redu, mandat predsednika Izvršnog veća Vojvodine i da zato i jeste nosilac liste DS "Za evropsku Vojvodinu - Boris Tadić".

Pajtić je demantovao i da DS vodi bilo kakve pregovore sa Grupom građna "Maja Gojković" o koaliji, čak i na lokalnom nivou. "Posle dobrih rezultata na predsedničkim izborima u celoj Vojvodini i u samom Novom Sadu, mi smo ubeđeni da će DS sam osvojiti vlast", rekao je potpredsednik DS.

(Tanjug/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE