• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijerka o putu u SAD: Znalo je biti i skuplje

Autori mondo.ba Autori Brankica Spasenić

Premijerka RS Željka Cvijanović kazala je danas da još nije dobila poziv za saslušanje u Tužilaštvu BiH, vezano za održavanje referenduma o Danu RS.

"Došla sam jutros na posao i do tada mi poziv nije bio uručen. Koliko razumijem, takve pozive neko mora potpisati da je primio," kazala je Cijanović.

Ona je dodala i kako je „čula informacije u medijima“, da postoji problem kada je u pitanju njena adresa stanovanja, ali je odbacila takve tvrdnje.

"Ja stanujem na istoj adresi, pa ako me nađe neko ko mi naplaćuje račun za struju, onda ne znam što ne bi neko drugi. Moje adrese na radnom mjestu i kući, su poznate," dodala je Cvijanović.

Na pitanje koliko je koštao njen put u Vašington, na inauguraciju predsjednika SAD Donalda Trampa, kazala je da bi „morala to da sabere“. 

"Otprilike je to bilo manje nego kada odlazim na MMF. Išla sam o trošku Vlade RS, što se tiče avionske karte. Što se tiče drugih troškova, nisam bila u obavezi da ih plaćam. Bilo je to uglavnom mnogo jeftinije nego kad idem na MMF," poručila je.

Ona je naglasila i kako je tamo „imala određene sastanke“, ali da ne može otkriti sa kim.

"Te sastanke ću nastaviti i sljedeće sedmice, jer se i sljedeće sedmice dešavaju neke važne stvari," naglasila je Cvijanović.

B.S.

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE